Talán segitség...

Ez az oldal , olyan szándékkal jött létre , hogy a blogspoton kezdtünk el blogolni. Mivel az alapsablonok eléggé unalmasak voltak és egyediek meg pláne nem, elkezdtünk keresgélni , sablonokat , háttereket ,hogy " magunkra "szabjuk a blogunkat. Mostanra már úgy érezzük sok oldalt láttunk ahhoz , hogy másnak is hasznára lehetne ez a gyűjtemény. :) Közbe sikerült zenelejátszó, óra , számláló , babavonalzó és egyéb html kódos oldalakra is bukkani.Szándékunkban áll, olyan sablonokról írni, amit letöltöttünk, beköltöztünk, dolgoztunk vele, de valamiért mégsem funkcionált tökéletesen. Mivel egyikünk sem ért hozzá szakmailag, az okokról fogalmunk sincs, lelkes amatőrként csak a saját tapasztalatunkat szeretnénk leírni ide, néha konyhanyelven, úgyhogy minden erre tévedő számítástechnikai zsenitől elnézést, esetleg segítséget kérünk!

2009. október 10., szombat

Szövegdoboz bejegyzésen belül



Ez a doboz arra (is) jó, ha bejegyzésben, vagy oldalsávban akarsz megjeleníteni HTML kódot úgy, hogy maga a kód látszódjon, ne az, aminek a kódja be van illesztve, illetve, hogy a blogger ne értelmezze az adott kódot hibaként... Csak másold ki a dobozból a kódot és a mellékelt képen nyillalt jelölt helyre írd amit szerenél. A háttér színét is változtathatod, csak válassz színt INNEN és illeszd be a kódját. Ha szeretnéd változtathatod a keret magasságát és szélességét, de ha hosszú a kód automatikusan megjelenik a görgető.



1 megjegyzés:

  1. Hello, az új sablonomnál nem tudom beállítani, hogy a megjegyzések küldése doboz a bejegyzés alatt legyen. Csak felugró ablakként tudom beállítani. Lehet ezen változtatni? Köszi

    http://andielmenyei.blogspot.com/

    (úgy szeretném megint, mint itt van, nálatok)

    VálaszTörlés