Talán segitség...

Ez az oldal , olyan szándékkal jött létre , hogy a blogspoton kezdtünk el blogolni. Mivel az alapsablonok eléggé unalmasak voltak és egyediek meg pláne nem, elkezdtünk keresgélni , sablonokat , háttereket ,hogy " magunkra "szabjuk a blogunkat. Mostanra már úgy érezzük sok oldalt láttunk ahhoz , hogy másnak is hasznára lehetne ez a gyűjtemény. :) Közbe sikerült zenelejátszó, óra , számláló , babavonalzó és egyéb html kódos oldalakra is bukkani.Szándékunkban áll, olyan sablonokról írni, amit letöltöttünk, beköltöztünk, dolgoztunk vele, de valamiért mégsem funkcionált tökéletesen. Mivel egyikünk sem ért hozzá szakmailag, az okokról fogalmunk sincs, lelkes amatőrként csak a saját tapasztalatunkat szeretnénk leírni ide, néha konyhanyelven, úgyhogy minden erre tévedő számítástechnikai zsenitől elnézést, esetleg segítséget kérünk!

2009. október 7., szerda

MixPod

Zenelejátszó , nekem nagyon tetszik. Számokat te válogatod , és kis képernyőn a videoklip is látható , ha olyan lejátszót választasz . Az lejátszó elkészitéséhez regisztrálni kell. Ha csinálsz 1 lejátszót , és megunod a számokat vagy még hozzá akarsz venni többet, akkor új html kódot ad és azt kell betenni a blogba. ( még majd leirom ,hogy tudod megcsinálni azon az oldalon a lejátszót, lépésről-lépésre)

2 megjegyzés:

  1. A Blogunkba hogy lehet ,,betenni" a MixPod-ot, mert nekem sehogy sem sikerül. Ha kérhetem részletesen írja le valaki. Elnézést a fogalmazásért. :)

    VálaszTörlés