Talán segitség...

Ez az oldal , olyan szándékkal jött létre , hogy a blogspoton kezdtünk el blogolni. Mivel az alapsablonok eléggé unalmasak voltak és egyediek meg pláne nem, elkezdtünk keresgélni , sablonokat , háttereket ,hogy " magunkra "szabjuk a blogunkat. Mostanra már úgy érezzük sok oldalt láttunk ahhoz , hogy másnak is hasznára lehetne ez a gyűjtemény. :) Közbe sikerült zenelejátszó, óra , számláló , babavonalzó és egyéb html kódos oldalakra is bukkani.Szándékunkban áll, olyan sablonokról írni, amit letöltöttünk, beköltöztünk, dolgoztunk vele, de valamiért mégsem funkcionált tökéletesen. Mivel egyikünk sem ért hozzá szakmailag, az okokról fogalmunk sincs, lelkes amatőrként csak a saját tapasztalatunkat szeretnénk leírni ide, néha konyhanyelven, úgyhogy minden erre tévedő számítástechnikai zsenitől elnézést, esetleg segítséget kérünk!

2009. október 7., szerda

Aláírás

http://www.mylivesignature.com/


Ezen az oldalon bárki elkésztheti saját alárását, 120 betűtipusból lehet válogatni, választható betűméret, dőlésszög, háttér és betűszín...
Ha valaki szeretné, hogy minden bejegyzés végén automatikusan ott legyen, akkor annyit kell tennie, hogy a beálltásokban, azon belül a formázásban kikeresi azt a lehetőséget, hogy bejegyzéssablon, és a mellette található ablakba beilleszti a HTML kódot, amit a generátor adott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése